Bělidla opět ožila liščí střelbou a stolním tenisem

10.09.2019 11:31

Tradice rádi dodržujeme, proto byl do programu na samý konec srpna zařazen oblíbený Liškostřelecký turnaj, tentokrát již šestý ročník. Stejně jako vloni a předloni se nakonec putovní pohár v hlavní disciplíně střelba ze vzduchovky přestěhoval k jinému úspěšnějšímu střelci. V letošním případě to byl Jirka Zatloukal.  

V turnaji ve stolním tenise zase zabodoval Honza Aubrecht, který překonal zatím neporazitelnou Helu Piterkovou a odnesl si domů putovní plaketku. V doplňkové disciplině lukostřelba možná i sama sebe překvapila a na vítězství dosáhla Hanka Vojáčková.  

Vedle toho jsme pro zábavu ještě házeli do liščí kapsy, kterou vymyslela a ušila Tonka Caleková. Hod na lišku tenisákem se nakonec nečekaně ukázal být téměř nejtěžší disciplínou.

Hravé sportovně zábavné odpoledne přilákalo do areálu TJ Sokol Bělidla bezmála třicítku lišek, lišáků a pozvaných hostů. Ti všichni si užili nejen sportování, ale i uzeného kabanosu, makrel a krásného počasí. A zapíjená stejně jako vloni proběhla v nedaleké hospůdce Na Blajchu.

Fotky z našeho aktivního odpoledne najdete zde.