Covid: Zrušení všech akcí Malé lišky do 20. listopadu

13.10.2020 13:11

AKTUALIZOVÁNO 31.10.2020

Milé lišky, milí lišáci!
Určitě už víte, že vláda s účinností od 14. října zakázala mj. spolkové akce v počtu více než 6 osob, ať už se konají vevnitř, nebo venku. Tento zákaz trvá do 20. listopadu včetně.
Z tohoto důvodu musíme všechny naše akce plánované do 20. listopadu zrušit a doufat, že se zas brzy budeme moci setkávat, jak jsme byli dříve zvyklí. Týká se to jak jednodenních akcí, tak i našeho Podzimního víkendu pod Hostýnem. Děkujeme všem organizátorům, kteří říjnové akce chystali a stálo je to čas a námahu. Příprava ale zbytečná nebyla, použijeme ji při nejbližší příležitosti. Domluvíme se s vámi na náhradních termínech.
Na letošek připadá, jak víte, výročí 10 let od založení naší skupiny. Jenže kvůli už druhému přerušení činnosti za letošní rok a jeho celkově rozpačité atmosféře se oslavy ani nestihly pořádně rozjet. Bude nejlepší si výročí připomenout v příštím roce, jakmile zase bude dobře, bude na to nálada a prostor. Nezhroutíme se z toho.
Na závěr praktická rada: Nehledejte, co zrovna platí a co neplatí, někde na Facebooku, v televizi, na různých zpravodajských webech ani u Máni z OPBH. Všechny informace ohledně potlačování epidemie čínského koronaviru najdete u zdroje:

Třeba to, že už dnes máte mít nasazenu roušku přes nos a ústa i na zastávce vlaku, autobusu či tramvaje, nejen ve vozech.
Jinak samozřejmě můžete sledovat náš web https://www.malaliska.cz/aktuality/ a Facebook https://www.facebook.com/malaliska.cz, kam se budeme snažit průběžně dávat něco nového nekovidového, abychom společně ten nouzový stav přežili v dobrém fyzickém i mentálním zdraví.

Držte se v pohodě a ve zdraví, dávejte na sebe pozor!