Jestli únor honí mraky, staví březen sněhuláky. Náš program na únor 2020

24.01.2020 19:46

Druhý měsíc našeho jubilejního roku přinese výpravy jak do přírody, tak do kulturní sféry. Zkraje února se uskuteční naše první letošní vícedenní akce, oblíbený Lyžařský víkend, podruhé v Ostružné. Milovníky příběhů z dálek potěší Cestovatelský večer z chladného severu – se zážitky z Norska. Po nějaké době zařazujeme i výtvarný workshop a vy se s námi můžete naučit malovat na kameny. U kultury zůstaneme – Kulturní úterý představí osobnost Jana Wericha i jeho umělecký odkaz.

V únoru proběhnou i dva sobotní turistické výlety do přírody. Na obou myslíme na více variant trasy, aby si na své přišli ti, co se chtějí pořádně projít, i ti, kteří se spíš chtějí loudat. Přidejte se na náš retro výstup na Bradlo i na výšlap do okolí Města Albrechtic se zámkem i unikátní dvojrozhlednou.

Naši členové se dočkali nových moderních průkazových karet. Vyzvednout si je mohou na únorovém večerním Posedu. Setkání v česko-řecké restauraci Rigani proběhne v úterý 18. února a je otevřené i pro nově příchozí.

Podrobněji se s naším programem můžete seznámit tady.

Doufáme, že si k nám v únoru najdete cestu. Pokud není uvedeno jinak, není se třeba na žádnou z akcí hlásit dopředu a všechny jsou otevřené veřejnosti všeho věku. Naše aktivity přinášíme ve spolupráci se statutárním městem Olomouc.