Koronavir zalézá, Malá liška vylézá! V polovině května obnovujeme činnost

06.05.2020 21:24

Po dvou měsících, kdy jsme museli naše aktivity úplně stopnout, jsme zase zpátky. V rychlosti jsme připravili program na druhou polovinu května, abychom dohnali, co se dá. Vycházíme samozřejmě z vyhlášených opatření vlády a ministerstva zdravotnictví, která sledujeme, a na svých akcích se jimi budeme řídit. Takže se nebojte, že bychom dělali něco partyzánského. Spíš se pomalu vracíme do normálu a chceme vám zase nabízet aktivní volný čas na téma příroda, historie, kultura a mezilidský kontakt.

Přijďte za námi na dvě výtvarné dílny (tentokrát i pro muže), na jarní odpolední vycházku Do přírody ve městě nebo na dva výlety. První je spíše pohodově-poznávací určený seniorům mezi námi – pojedou do Tršic za žábou a koňmi – a druhý turistický do CHKO Poodří. Koronavirové chmury plánujeme zhodnotit a definitivně pohřbít na setkání našich členů a příznivců v taverně Rigani a nacpanou druhou polovinu května uzavře Kulturní úterý o Liboru Vojkůvkovi – výjimečně ve čtvrtek.

Přijďte si vynahradit dva měsíce nouzového stavu, který nás vykolejil z normálního běhu věcí. Pomůžeme vám navrátit se co nejvíc do nálady, kterou jste měli před ním. SVŮJ PROGRAM NA DRUHOU POLOVINU KVĚTNA NAJDETE ZDE