Máme za sebou výroční setkání členů klubu

09.12.2012 16:46

V sobotu 8. prosince jsme za jeden podvečer zvládli jak valnou hromadu klubu Malá liška, tak i následující večírek. Je důležité si aspoň jednou za rok promluvit o věcech, co se nás týkají a co můžeme ovlivnit. Pokračovali jsme večírkem v uvolněné atmosféře. Většina dokonce nezapomněla na masky, přesně podle pozvánky. A občerstvení bylo taky dost...

Během valné hromady, která začala chvilku po 17. hodině, nás Hynek, Štěpánka a Kryštof provedli zážitky z uplynulého roku obecně i v jednotlivých oblastech, kterým se klub věnuje. Nevynechali jsme turistické a kulturní aktivity, akce pro mládež ani spolupráci s ostatními organizacemi. Během celého podvečera mohli přítomní navrhovat své "koně" do ankety o nejoblíbenější akci, nej organizátora, lišku a lišáka roku. Úspěšně jsme propluli záležitostmi, které po nás chtějí zákony této země, a asi půlhodinu jsme vyhradili možnosti, aby každý mohl ovlivnit, čemu se má klub věnovat v příštím roce. Zajímavé nápady rozpracuje naše rada, určitě nezapadnou.

V závěru oficiálnější části našeho odpoledne proběhla dovolba členů rady klubu za ty, co se rozhodli dále nepokračovat. Hynka a Štěpánku posílily do příští valné hromady (v prosinci 2013) Eva Kráčmarová, Marcela Moser a Míla Stránská. Anketu o nejoblíbenější akci vyhrál "Skotský vandr s dobrou partou", nej organizátorem je Hynek, největší úsměv nám dokáže na tvářích vykouzlit Anděl a nejsympatičtější členkou jsme zvolili Marcelu M.

O osmé hodině večerní jsme se převlékli do maškarního a začal večírek na téma "Co se děje v lese". O živou hudbu se postaralo Andělovo banjo, kytary Hynka a Květoše, Kryštofova foukačka, chvíli i reprodukovaný bluegrass. Promítaly se vybrané fotky, likvidovalo občerstvení...

... a do toho přišel Zdeněk Šupina, který to všechno předchozí zaspal! Ale zase donesl domácí pomazánku, což všechna přítomná lesní zvěř kvitovala s povděkem a odpustila mu.

Fotky z akce jsou zde