Pro letošní dobrovolníky jsme připravili prohlídku zoo a večeři u krbu

21.12.2017 14:23

Milí Lišáci a Lištičky,

v úterý 19. prosince jsme zažili s Malou liškou opět pěknou akci – hodnocení na závěr roku a s tím spojenou prohlídku zoo i společnou večeři pro naše dobrovolníky. Ale nebylo to pouze toto, také jsme s  n-násobnou babičkou Helenkou Jandovou oslavili příchod na svět jejího vnoučka Tomáška –  toho jsme průběžně při prohlídce pavilonu rybiček "zapíjeli", aby byl zdravý a rostl jako z vody. Ale!! Co bylo další překvapení  – Helenka II. (Polášková) měla svůj narozeninový den, což se z ní vyklubalo až během večera v hospůdce. Co následovalo? Samozřejmě  další připíjení, tentokrát na dožité Helenčiny půlkulatiny a její zdárné působení u Malé lišky. Tak, Helenko, ještě jednou všechno nejlepší!

A ještě bych přidala pár slov, která včera nebyla vyslovena. My jsme se mnozí se zúčastněných podíleli na organizování a realizaci našich akcí, ale to je mnohdy to druhotné. Co je však to prvotní? Nejprve se musí ty akce vymyslet, navrhnout, schválit, navázat mnohdy kontakty se zahraničními partnery, vše vykorespondovat a až pak se všechno ocitne na papíře a zveřejní. Až teprve potom se tyto nápady mohou začít realizovat. No a za to všechno můžeme poděkovat celému našemu vedení Malé lišky, především Hynkovi, a Martě také za velice kvalitní průvodcování na našich výletech.

Toto vám tedy sděluji za sebe, a snad i za ty ostatní "lišáky a lištičky", kteří se těch mnoha, mnoha akcí mohli účastnit. A co na závěr? Mnoho skvělých nápadů a zdaru při organizovaní našich setkání, výletů, poznávaček  i  radovánek v roce 2018 

vám všem přeje Iva Dvořáková

 

Výběr fotek z tohoto podvečera najdete tady. Byli na něj pozváni ti z našich členů, kteří v uplynulém roce pomáhali s organizováním našich aktivit nebo s chodem našeho spolku vůbec. Byla pro ně připravena zdarma prohlídka zoologické zahrady na Svatém Kopečku u Olomouce následovaná společnou večeří v restauraci Chalupa na schůdkách tamtéž.