Projekt "Do přírody za městem" hledá dobrovolníky

09.05.2014 16:41

Vážení přátelé, příznivci a zájemci!                                                      

Chcete se zapojit do zábavné a zajímavé činnosti, která bude přínosem i pro ostatní obyvatele města? Právě nyní startuje projekt s názvem Do přírody za městem, který bude ve městě Olomouci realizovat Malá liška – klub přátel přírody.

V Olomouci zatím neexistuje síť příměstských tras pro půldenní či kratší výlety rodin s dětmi, seniorů, skupin mladých lidí apod. Cílem projektu "DO PŘÍRODY ZA MĚSTEM" je projít a zmapovat možnosti pro vytvoření krátkých vycházkových tras v dosahu MHD. Rádi bychom umožnili zájemcům o nenáročnou turistiku, aby se na vlastní oči seznámili s podobou a historií olomouckých předměstí a okolní přírodou.

Proto zveme ke spolupráci nejen členy našeho klubu, ale i další dobrovolníky. Jejich úkolem bude zjistit, co se nachází ve vybraných lokalitách a jak by se to dalo propojit do vycházkové trasy pro veřejnost. Budeme potřebovat i další dobrovolníky na propagaci projektu atd., přijďte nabídnout svoje síly! Počítáme s tím, že zapojení jednotlivci dostanou za svou práci i odměnu.

Srdečně vás zvu na informační schůzku ve středu 21. května 2014 v 18:00 hod ve Fox clubu (tedy do Klubu pro seniory Javoříčská 2, Olomouc), kde vám ráda sdělím více informací. Pokud máte dotazy nebo připomínky, neváhejte mě kontaktovat.

Těším se na spolupráci právě s vámi!

 

Marcela Moser

koordinátorka projektu Do přírody za městem

marcela @malaliska.cz, tel. 728 750 821