První celostátní Setkání Přátel přírody bude v Krnově. Jedeme tam!

01.08.2012 20:49

Historicky první setkání české větve světové rodiny Přátel přírody se uskuteční začátkem podzimu v česko-polském pohraničí, ve městě královského nástroje (varhan) a nápoje (kofoly), v Krnově na severovýchodě Česka.

Setkání nabídne prostor, abychom se mezi sebou více poznali. Nejen jak vypadáme a odkud jsme, ale co si myslíme a jak se umíme bavit.

Přijeďte do Krnova a poznejte zdejší krajinu na české a polské straně státní hranice. Představte sebe a svoji činnost ostatním skupinám Přátel přírody. Zažijte zajímavé debaty, výlety, hudební posezení a zábavu.

Co se týče města Krnova, můžeme nabídnout 3 rozhledny, zříceninu hradu Cvilín, chráněné území Staré hliniště, museum, historické budovy... Jednáme o možnosti exkurze do společnosti Varhany Krnov - výroba varhan a kytar. 

V rámci akce proběhne vernisáž dvou umělců z řad Přátel přírody: dřevěné plastiky Libora Homoly (Olomouc) a grafika Zdenka Chroboczka (Krnov). Na akci zveme zástupce Mezinárodních Přátel přírody a kolegy z Polska a ze Slovenska. 

Další podrobnosti a program jsou v letáku, který už znáte. Najdete ho zde

Přihlaste se co nejdřív, ať uděláme pořadatelům radost. Olomoučáci z Malé lišky se hlásí on-line zde!