Vyhrajte vánoční dárky za 3000 korun! A stejnou částku získáte i pro nás

30.11.2017 11:55

I letos o Vánocích se plní přání. Všichni naši příznivci nebo členové organizace i "náhodní kolemjdoucí" můžou vyhrát vysněné dárky v hodnotě 3000 Kč, a navíc společnost GIVT pošle stejnou sumu i naší organizaci!
Pravidla jsou jednoduchá. Stačí napsat, nakreslit nebo natočit Dopis Ježíškovi a uvést v něm, které dárky si člověk přeje. Nejhezčí dopis GIVT odmění těmito dárky a zároveň pošle 3000 Kč organizaci, kterou výherce zvolí. A proč by to nemohla být právě ta naše?

Jak můžu soutěžit?

  1. Vytvořte Dopis Ježíškovi, který bude mít formát fotografie, grafiky, videa, koláže atd. a pošlete nám ho do 15. 12. na e-mail soutez@givt.cz
  2. V dopise napište, jaký dárek byste si přáli. Dárky vybírejte na e-shopech, které jsou zapojené do projektu GIVT. Příklad: „Milý Ježíšku, přála bych si komplet všech knih o Harrym Potterovi z e-shopu Knihy Dobrovský.“ Všechny e-shopy naleznete ZDE.
  3. Dárků může být i více, důležité je, aby celková hodnota produktů nepřesáhla sumu 3000 Kč.

Co dál?

Společnost GIVT do finále soutěže vybere 10 Dopisů Ježíškovi, které ji nejvíc zaujmou. Na Vás pak bude zvolit si ten nejhezčí. Hlasování bude probíhat od 18. 12. do 22. 12. na facebookové stránce GIVTu, kde najdete galerii s obrázky dopisů. Příspěvek s nejvyšším počtem lajků vyhrává.